Rörmokare Vallentuna – VVS & Rörjour

Rörmokare Vallentuna – Vår service inom VVS är både snabb och effektiv, och täcker allt från installation av luftvärmepumpar till att byta ut toalettstolar. Vi är en VVS-firma som erbjuder rörjour under både kvällar och helger, så att vi kan bistå dig med akuta problem relaterade till avlopp eller vatten när de uppstår.

Vi finns i Vallentuna och dess närområden

Svinninge, Resarö, Vaxholm, Österåker, Bergshamra

Betala med klarna
Rörmokare Vallentuna
byta köksblandare

Byta blandare

Självklart står vi till tjänst med assistans för alla typer av blandarbyten, från köksblandare till handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Vallentuna är redo att bistå dig med byte av toalettstol, oavsett om situationen är akut eller inte. Kontakta oss för omedelbar hjälp!

 

spolbil

Spolbil Vallentuna

I Vallentuna tillhandahåller vi tjänster för avloppsspolning för att snabbt och effektivt ta hand om avloppsstopp.

Rörmokare bil

Rörjour Vallentuna, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-verksamhet i Vallentuna erbjuder en rörjour som står redo att hantera allt från droppande kranar till funktionsfel på din varmvattenberedare. Oavsett om du står inför ett akut problem eller behöver hjälp med planering och genomförande av VVS-installationer och underhåll, är vårt erfarna team av VVS-specialister här för att ge dig den professionella service du behöver. Med vår rörjour tillgänglig kvällar och helger året runt är vi väl medvetna om att problem med VVS kan uppstå när som helst, inte bara under vanliga arbetstimmar. För snabb och kompetent assistans, tveka inte att kontakta oss.

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Vallentuna

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Vallentuna hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Om du behöver byta ut din varmvattenberedare i Vallentuna, oavsett om det är brådskande eller inte, står vi som experter redo att hjälpa till. Kontakta oss för tillförlitlig service och omedelbar assistans.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Vallentuna

Behöver du hjälp med något avlopps- eller vattenrelaterat problem i Vallentuna, även under kvällar och helger? Vår rörjour är redo att assistera dig. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp.

Avloppsrensning

Spolbil Vallentuna

Spolbil Vallentuna erbjuder hjälp med alla typer av avloppsspolningar, från avloppsstopp till omfattande stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Vallentuna

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Vallentuna!

När du anlitar kvalificerad hjälp för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad i din bostad, kan du dra nytta av ROT-avdraget, en skattereduktion som också tillämpas på VVS-arbeten. Detta betyder att du kan spara pengar när du behöver professionella VVS-tjänster från en rörmokare i Vallentuna.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Vallentuna

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår vikten av specialisering och anpassar våra tjänster därefter för att undvika onödiga kostnader för dig. Exempelvis, vid ett igensatt avlopp, väljer vi att direkt skicka en spolbil som effektivt kan lösa problemet snabbare än en traditionell rörmokare i Vallentuna. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får den mest kostnadseffektiva och snabbaste lösningen på ditt problem.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är din tillförlitliga partner för allt som rör luftvärmepumpar, vare sig det gäller installation eller regelbunden service. Vi inser hur avgörande ett effektivt och pålitligt värmesystem är för både ditt hem och din arbetsplats. Därför tillhandahåller vi ett brett utbud av tjänster för luftvärmepumpar, från professionell installation till löpande underhåll.

Vår kunskap sträcker sig längre än till bara nya installationer. Vi engagerar oss även i att hålla din nuvarande utrustning i toppskick genom kontinuerlig service och underhåll. En väl installerad och underhållen luftvärmepump förbättrar inte bara ditt inomhusklimat men spelar också en viktig roll i att minska dina energikostnader och minska miljöpåverkan.