Byta kökskran

Rörjour Stockholm

Snabb & smidig rörjour i Stockholm. Vi hjälper dig med dina avloppsproblem, allt från att lösa ett stopp i avlopp till att byta en blandare. 

Betala med klarna
Byta kökskran

Byta blandare Stockholm

Vi hjälper dig att byta blandare. Kontakta vår rörjour idag för att boka in din blandarinstallation

Toalett

Byta toalettstol Stockholm

Vår rörjour Stockholm hjälper dig med att snabbt och smidigt byta toalettstol. Vi är alltid snabbt på plats!

 

Avloppsspolning

Avloppsspolning Stockholm

Har du stopp i avlopp hjälper vi dig med avloppsspolning. Vi har spolbilar i Stockholm.

Rörhjälpen tecknad bil

Jour rörmokare Stockholm, vi arbetar dygnet runt 7 dagar i veckan

Har du ett akut VVS arbete i Stockholm? Behöver du kanske hjälp med att byta toalettstol under en helg eller gäller det kanske stopp i avlopp? Vår rörjour i Stockholm finns i så fall här för att snabbt och smidigt hjälpa dig med ditt problem.

Vår rörjour Stockholm hjälper dig med alla typer av rörarbeten

Ditt pålitliga val för VVS-jour och rörarbeten i Stockholm.

Behöver du akut hjälp med dina rör? Vår erfarna VVS-jour står till ditt förfogande dygnet runt, oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg eller Skåne. Vi är experter på att hantera allt från byte av köksblandare och toalett till installation av diskmaskin och varmvattenberedare.

Vår rörjour Stockholm är redo att snabbt och effektivt ta itu med dina problem. Vi erbjuder även spolning med spolbil för att lösa stopp i avlopp eller bara underhållsspola avlopp.

Vi förstår vikten av att ha fungerande VVS-system, och vår rörjour är dedikerad till att erbjuda pålitliga och långvariga lösningar. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi hanterar allt från byte av köksblandare och toalett till installation av diskmaskin och varmvattenberedare på ett professionellt sätt.

Kontakta oss när du behöver en pålitlig rörmokare i Stockholm.

Rörhjälpen bil

Vid rörjour i Stockholm har du oftast rätt till rot-avdrag

ROT-avdraget är ett svenskt skatteavdrag som gäller för reparationer, ombyggnader och underhåll av bostadsfastigheter. Sådana tjänster inkluderar VVS-arbeten – allt från att byta blandare eller rör till att avlägsna stopp i avloppet. Detta skatteavdrag gör det möjligt för husägare att minska arbetskostnaden med upp till 30 %.

Det som även är smidigt är att vi på Rörhjälpen lagt in avdraget direkt på fakturan så du som privatperson slipper ligga ute med pengarna. Eftersom ROT-avdraget kan minska kostnaderna för nödvändiga VVS-tjänster avsevärt rekommenderas det starkt att alla frågar om de är berättigade när de får en offert för sådana tjänster.

Vad kan vår rörjour Stockholm hjälpa dig med?

Några av våra rörjour tjänster i Stockholm

Byta varmvattenberedare

Byta varmvattenberedare Stockholm

Vi hjälper dig att byta varmvattenberedare. Vår rörjour i Stockholm är snabbt på plats för att lösa dina problem.

Installera diskmaskin

Installera diskmaskin Stockholm

Vår rörjour Stockholm hjälper dig att installera diskmaskin, oavsett om det är akut eller inte, ring eller boka via vårt formulär.

Avloppsspolning

Avloppsspolning Stockholm

Avloppsspolning i Stockholm, Göteborg & Skåne. Vi hjälper dig med stopp i toalett, stopp i avlopp kök samt andra avloppstopp.

Rörjour Stockholm

Rätt tekniker på rätt plats

Alla har vi olika kunskap om olika områden, därför strävar vi alltid efter att ha rätt rörmokare på rätt ställe. I och med detta slipper du som kund extra kostnader som kan tillkomma, te.x om du har stopp i avlopp är det bättre att skicka en spolbil som lättare löser stopp i avlopp än en hederlig rörmokare.