Rorhjalpen-bil

Spolbil nära dig

Är du i behov av spolbil i Stockholm, Göteborg eller Skåne är det Rörhjälpen du ska prata med. Vi löser alla typer av stopp i avlopp, allt från stopp i avlopp kök till stopp i stuprör.

Betala med klarna
Rorhjalpen-bil
byta köksblandare

Stopp i avlopp kök

Vi hjälper dig med stopp i avlopp kök. Kontakta oss idag för att boka spolbil.

Byta toalettstol

Stopp i avlopp

Med spolbil hjälper vi dig med alla typer av stopp i avlopp, ring oss för snabb hjälp.

 

spolbil

Spolbil

Har du stopp i avlopp hjälper vi dig med avloppsspolning. Vi har spolbilar i Stockholm, Göteborg & Skåne.

Rörhjälpen bil

Jour spolbil, vi arbetar dygnet runt 7 dagar i veckan

Har du ett akut stopp i avlopp? Rörhjälpens spolbil jour hjälper dig med alla typer av avloppstopp, allt från stopp i toalett till stopp i handfat. Vi finns när du behöver oss, ring var jour spolbil för snabb hjälp.

Vi hjälper dig med spolbil för alla möjliga stopp i avlopp

Ditt pålitliga val för spolbilstjänster i Stockholm, Göteborg och Skåne

Behöver du akut hjälp med dina avloppstopp? Vår erfarna spolbils-jour står till ditt förfogande dygnet runt, oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg eller Skåne. Vi är experter på att hantera allt från stopp i avlopp kök till stopp i hela huset, vi löser såklart även stopp i toalett.

Våra skickliga spolbilstekniker är redo att snabbt och effektivt ta itu med dina problem. Vi erbjuder även underhållsspolning av avlopp.

Vi förstår vikten av att ha fungerande VVS-system, och vår rörjour är dedikerad till att erbjuda pålitliga och långvariga lösningar. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi hanterar allt från stopp i köksavlopp till stopp i golvbrunn på ett professionellt sätt.

Kontakta oss när du behöver en pålitlig spolbil i Stockholm, Göteborg, Skåne. 

Stopp-i-golvbrunnar

Vad kan våra spolbilar hjälpa dig med?

Några av våra spolbil tjänster

VVS tekniker

Stopp i avlopp

Med spolbil löser vi alla stopp i avlopp på nolltid, ring oss nu! Föresten, vi erbjuder fasta priser vid stopp i avlopp.

Karta

Rörjour

Rörjout dygnet runt 7 dagar i veckan. Våra spolbilar hjälper dig med avloppsproblem när du behöver det.

Avloppsrensning

Avloppsspolning

Avloppsspolning i Stockholm, Göteborg & Skåne. Vi hjälper dig med stopp i toalett, stopp i avlopp kök samt andra avloppstopp.

Spolbil

Rätt tekniker på rätt plats

Alla har vi olika kunskap om olika områden, därför strävar vi alltid efter att ha rätt rörmokare på rätt ställe. I och med detta slipper du som kund extra kostnader som kan tillkomma, te.x om du har stopp i avlopp är det bättre att skicka en spolbil som lättare löser stopp i avlopp än en hederlig rörmokare.