Rörmokare Sollentuna: Proffs på VVS & Avlopp

Rörmokare Sollentuna – Snabb och effektiv VVS-service för alla dina behov. Från installation av luftvärmepumpar till utbyte av toalettstolar, vårt team täcker allt. Vi är en VVS-firma som erbjuder rörjour under kvällar och helger, redo att snabbt hantera dina akuta problem med avlopp eller vatten.

Vi finns i Sollentuna och dess närområden

Vallentuna, Upplands Väsby, Täby, Rosersberg

Betala med klarna
Rörmokare Sollentuna
byta köksblandare

Byta blandare

Naturligtvis bistår vi med hjälp för alla sorters blandarbyten, från att byta ut köksblandare till att ersätta handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Sollentuna står till tjänst för att byta din toalettstol, vare sig situationen är brådskande eller inte. Tveka inte att kontakta oss för omedelbar assistans!

 

spolbil

Spolbil Sollentuna

I Sollentuna erbjuder vi effektiv avloppsspolning för att hantera avloppsstopp, där vi använder en spolbil utrustad med hetvatten för att uppnå optimal effekt.

Rörmokare bil

Rörjour Sollentuna, ring oss vid akuta avloppsproblem

VVS-firma i Sollentuna med en rörjour som står redo att hjälpa dig med allt från läckande kranar till defekta varmvattenberedare. Oavsett om du står inför ett akut problem som kräver omedelbar uppmärksamhet eller behöver hjälp med planerade installationer och underhåll, har vi ett team av kunniga VVS-tekniker som erbjuder professionell service. Med öppettider under helger och kvällar året om, förstår vi att VVS-problem kan uppstå när som helst och inte anpassar sig efter vanliga arbetstider. För snabb assistans, tveka inte att kontakta oss!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Sollentuna

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Vårt erbjudande inom VVS omfattar:

Akuta VVS-tjänster: Vi är tillgängliga dygnet runt för att snabbt ta hand om akuta situationer som läckor, avloppsstopp, samt problem med uppvärmning och varmvatten.

Renovering och installation: Behöver du hjälp med badrumsrenoveringar eller installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare? Vi står redo att assistera.

Service och underhåll: Regelbunden service och underhåll av ditt VVS-system är avgörande för att förebygga framtida problem och säkerställa en lång livslängd på dina installationer.

Varför välja oss?

 • Snabb och professionell service: Vårt mål är att alltid erbjuda snabb och effektiv hjälp till våra kunder.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa bästa möjliga resultat.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vårt fokus ligger på att erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Oavsett dina VVS-behov, är Rörhjälpen här för att erbjuda den hjälp och expertis du behöver.

  Byta-kokskran

  Rörmokare Sollentuna hjälper dig med följande

  Några av våra rörmokare tjänster

  Installera-varmvattenberedare

  Trasig varmvattenberedare

  Står du inför problem med en trasig varmvattenberedare i Sollentuna? Vi hanterar alla typer av situationer, akuta som icke-akuta. Kontakta oss för att få den hjälp du behöver.

  Vart finns rörhjälpen

  Rörjour Sollentuna

  Rörjour Sollentuna står till din tjänst för att lösa alla sorters problem med avlopp och vatten, även på kvällar och helger. För snabb assistans, tveka inte att kontakta oss.

  Avloppsrensning

  Spolbil Sollentuna

  Spolbil Sollentuna är din expert på all typ av avloppsspolning, oavsett om det handlar om att lösa avloppsstopp eller genomföra stamspolning.

  Byta-handfatskran

  ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Sollentuna

  Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Sollentuna!

  ROT-avdraget är en skattereduktion som du kan få när du anlitar en fackkunnig person för att utföra renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsarbete i din bostad. Avdraget gäller även för VVS-arbeten, vilket innebär att du kan spara en hel del pengar när du behöver anlitar rörmokare Sollentuna.

  VVS-arbeten som berättigar till ROT-avdrag omfattar en bred kategori, inklusive:

  • Reparationer av läckande rör, vilket inte bara förhindrar vattenskador utan också sparar vatten.
  • Installation av nya kranar och toaletter, vilket kan uppgradera ditt badrum eller kök och öka din fastighets värde.
  • Byte av varmvattenberedare, som säkerställer att du har tillgång till varmt vatten och kan reducera energikostnader.
  • Regelbunden VVS-service för att underhålla systemets effektivitet och förebygga framtida problem.
  • Spolning av avlopp

  Genom att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar en rörmokare i Sollentuna för dessa tjänster kan du göra betydande besparingar samtidigt som du håller ditt hem i toppskick.

   Rörmokare Sollentuna

   Rätt tekniker på rätt plats

   Vi förstår att varje expert har sin specialitet, och därför anstränger vi oss för att se till att rätt person hanterar rätt uppgift. Genom detta tillvägagångssätt undviker du onödiga kostnader. Till exempel, om du har problem med ett igensatt avlopp, är det mer effektivt för oss att skicka en spolbil. Den kan lösa problemet snabbare än en traditionell rörmokare i Sollentuna skulle kunna göra. Detta säkerställer att du får den snabbaste och mest kostnadseffektiva lösningen på ditt problem.
   installation luftvärmepump

   Rörmokare Sollentuna – Vi utför installation & service av luftvärmepump

   Rörhjälpen är din trovärdiga partner för allt som rör installation och underhåll av luftvärmepumpar. Vi inser betydelsen av ett effektivt och pålitligt värmesystem hemma eller på arbetsplatsen. Av denna anledning tillhandahåller vi ett brett utbud av tjänster för luftvärmepumpar, däribland expertinstallation och löpande service.

   Vår expertis sträcker sig bortom enbart installation av nya enheter; vi fokuserar även på att din befintliga utrustning håller högsta möjliga prestanda genom regelbundet underhåll och servicetjänster. En korrekt installerad och noggrant underhållen luftvärmepump är avgörande inte bara för att förbättra ditt inomhusklimat, utan även för att minska energikostnaderna och minska påverkan på miljön.