Rörmokare Åkersberga: Snabb VVS-hjälp

Rörmokare Åkersberga – Vår VVS-service är snabb och problemfri, täckande allt från installation av luftvärmepumpar till utbyte av toalettstolar. Vi är en VVS-firma som också erbjuder rörjour under kvällar och helger, redo att snabbt hantera dina akuta problem med avlopp eller vatten.

Vi finns i Åkersberga och dess närområden

Svinninge, Resarö, Vaxholm, Österåker, Bergshamra

Betala med klarna
Rörmokare Åkersberga
byta köksblandare

Byta blandare

Naturligtvis står vi till tjänst med alla typer av blandarbyten, från att byta ut din köksblandare till att ersätta handfatsblandaren.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Åkersberga är här för att hjälpa dig med att byta toalettstol, oavsett om det är brådskande eller inte. Tveka inte att kontakta oss för att få snabb assistans!

 

spolbil

Spolbil Åkersberga

I Åkersberga erbjuder vi avloppsspolning för att effektivt hantera avloppsstopp, där vi använder en spolbil utrustad med hetvatten för att uppnå den bästa möjliga effekten.

Rörmokare bil

Rörjour Åkersberga, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma i Åkersberga tillhandahåller en rörjour som är redo att hjälpa dig med allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Vi är här för att snabbt adressera både akuta problem och bistå med planerade installations- och underhållsarbeten. Vårt team av kunniga VVS-tekniker erbjuder professionell service när du behöver det som mest. Med rörjour tillgänglig under kvällar och helger året om, förstår vi att VVS-utmaningar inte alltid inträffar under bekväma tidpunkter. För snabb och effektiv hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Åkersberga

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Åkersberga hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver din varmvattenberedare bytas ut i Åkersberga, akut eller inte? Vi är experterna att vända dig till. Kontakta oss för pålitlig service och snabb hjälp.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Åkersberga

Rörjour Åkersberga står redo att assistera dig med varje avlopps- eller vattenrelaterat problem, även under kvällar och helger. För omgående assistans, tveka inte att kontakta oss.

Avloppsrensning

Spolbil Åkersberga

Spolbil Åkersberga erbjuder hjälp med alla typer av avloppsspolningar, från avloppsstopp till omfattande stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Åkersberga

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Åkersberga!

När du anlitar kvalificerad hjälp för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad i din bostad, kan du dra nytta av ROT-avdraget, en skattereduktion som också tillämpas på VVS-arbeten. Detta betyder att du kan spara pengar när du behöver professionella VVS-tjänster från en rörmokare i Åkersberga.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Åkersberga

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår vikten av specialisering och anpassar våra tjänster därefter för att undvika onödiga kostnader för dig. Exempelvis, vid ett igensatt avlopp, väljer vi att direkt skicka en spolbil som effektivt kan lösa problemet snabbare än en traditionell rörmokare i Åkersberga. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du får den mest kostnadseffektiva och snabbaste lösningen på ditt problem.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är din tillförlitliga partner för allt som rör luftvärmepumpar, vare sig det gäller installation eller regelbunden service. Vi inser hur avgörande ett effektivt och pålitligt värmesystem är för både ditt hem och din arbetsplats. Därför tillhandahåller vi ett brett utbud av tjänster för luftvärmepumpar, från professionell installation till löpande underhåll.

Vår kunskap sträcker sig längre än till bara nya installationer. Vi engagerar oss även i att hålla din nuvarande utrustning i toppskick genom kontinuerlig service och underhåll. En väl installerad och underhållen luftvärmepump förbättrar inte bara ditt inomhusklimat men spelar också en viktig roll i att minska dina energikostnader och minska miljöpåverkan.