Rörmokare Bromma: VVS & Avloppsspolning

Rörmokare Bromma, Vår VVS-firma är dedikerad till att erbjuda snabb och smidig service för alla dina behov inom VVS. Oavsett om det är installation av luftvärmepumpar eller byte av toalettstolar, kan du lita på oss för professionell hjälp.

Vi finns i Bromma och dess närområden

Alvik, Spånga, Åkeshov, Solna, Sundbyberg

Betala med klarna
Rörmokare Bromma
byta köksblandare

Byta blandare

Oavsett vilken typ av blandarbyte du behöver utföra, kan du lita på oss för professionell och pålitlig service.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du hjälp med att byta toalettstol i Bromma? Oavsett om det är akut eller inte, är vi här för att hjälpa dig.

 

spolbil

Spolbil Bromma

Behöver du hjälp med avloppsstopp i Bromma? Vi erbjuder avloppsspolning med vår spolbil utrustad med hetvatten för bästa effekt.

Rörmokare bil

Rörjour Bromma, ring oss vid akuta avloppsproblem

Behöver du akut hjälp med VVS-problem i Bromma? Vår erfarna rörjour står till ditt förfogande dygnet runt, varje dag, för att hjälpa dig med allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Oavsett om det är en akut situation som kräver omedelbar åtgärd eller planerade installations- och underhållsarbeten, kan du lita på vårt team av kunniga VVS-tekniker för professionell service. Vi förstår att VVS-problem kan uppstå när som helst, vilket är varför vi har öppet även på helger och kvällar. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Bromma

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Bromma hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver du byta ut din varmvattenberedare i Bromma? Oavsett om det är en akut situation eller inte, är vi här för att hjälpa dig.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Bromma

Har du problem med avlopp eller vatten i Bromma? Vår rörjour är tillgänglig för dig även på kvällar och helger. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Avloppsrensning

Spolbil Bromma

Behöver du hjälp med avloppsspolning i Bromma? Vår spolbil är utrustad för att hantera allt från avloppsstopp till stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Bromma

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Bromma!

Är du medveten om ROT-avdraget? Det är en skattereduktion som du kan utnyttja när du anlitar professionell hjälp för renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsarbete i din bostad. Detta avdrag omfattar även VVS-arbeten, vilket innebär att du kan dra nytta av betydande besparingar när du anlitar rörmokare i Bromma.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Bromma

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår vikten av effektivitet och kostnadsbesparingar. Genom att ha specialiserade team för olika uppgifter kan vi maximera resultatet för våra kunder. Till exempel, när det kommer till avloppsproblem, kan en spolbil lösa stoppet snabbare och effektivare än en vanlig rörmokare i Bromma. Detta sätt att arbeta minimerar både tiden och kostnaderna för våra kunder.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är din pålitliga partner när det handlar om installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår vikten av att ha ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför erbjuder vi en omfattande uppsättning tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig inte bara till att installera nya luftvärmepumpar, utan vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbundet underhåll och service. Vi är medvetna om att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara förbättrar inomhusklimatet utan också bidrar till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Med vår hjälp kan du få ut det mesta av din luftvärmepumpsprestanda samtidigt som du minskar din klimatpåverkan.