Rörmokare Huddinge: Alla typer av VVS-arbeten

Rörmokare Huddinge, Vi står till tjänst med snabb och smidig service inom VVS. Oavsett om det gäller installation av luftvärmepumpar eller byte av toalettstolar. Som en dedikerad VVS-firma erbjuder vi även rörjour under kvällar och helger.

Vi finns i Huddinge och dess närområden

Tullinge, Tumba, Skärholmen, Hägersten, Enskede

Betala med klarna
Rörmokare Huddinge
byta köksblandare

Byta blandare

Vi är här för att assistera dig med alla typer av blandarbyten, från köksblandare till handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Huddinge står redo att hjälpa dig med att byta toalettstol, oavsett om det är en akut situation eller inte. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp!

 

spolbil

Spolbil Huddinge

Vi utför avloppspolning vid stopp i avloppet i Huddinge. Vår spolbil använder hetvatten för att säkerställa bästa effekt. Ta kontakt med oss för att få hjälp snabbt och effektivt.

Rörmokare bil

Rörjour Huddinge, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma med rörjour i Huddinge är här för att hjälpa dig med allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Oavsett om det är ett akut problem som kräver omedelbar åtgärd eller mer planerade installations- och underhållsarbeten, så står vårt erfarna team av VVS-tekniker redo att erbjuda professionell service. Vi har öppet på helger och kvällar alla dagar på året eftersom vi förstår att VVS-problem kan uppstå när som helst. Tveka inte att kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Huddinge

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Huddinge hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Om du har en trasig varmvattenberedare i Huddinge som behöver bytas ut, så är det oss du bör kontakta. Vi kan snabbt erbjuda dig hjälp med att ersätta din varmvattenberedare.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Huddinge

Om du stöter på några avlopps- eller vattenproblem i Huddinge, oavsett om det är kväll eller helg, så finns vår rörjour här för att hjälpa dig.

Avloppsrensning

Spolbil Huddinge

Behöver du hjälp med avloppsspolning i Huddinge? Vår spolbil är utrustad för att hantera allt från vanliga avloppsstopp till mer omfattande stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Huddinge

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Huddinge!

ROT-avdraget är verkligen till stor fördel när det kommer till att spara pengar på VVS-arbeten. Genom att dra nytta av detta avdrag kan du minska kostnaderna avsevärt när du anlitar en kvalificerad rörmokare för arbeten i din bostad i Huddinge. Ta chansen att dra nytta av detta ekonomiska incitament och få det VVS-arbete du behöver till ett mer förmånligt pris.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Huddinge

Rätt tekniker på rätt plats

Att välja rätt person för jobbet är avgörande för att få arbetet utfört effektivt och kostnadseffektivt. Om du står inför ett igentäppt avlopp i Huddinge kan det vara fördelaktigt att använda en spolbil för att snabbt och effektivt lösa problemet. Spolbilen är specialiserad på avloppsspolning och kan ofta hantera stoppet på ett mer effektivt sätt än en vanlig rörmokare.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är det självklara valet när det gäller installation och service av luftvärmepumpar. Vi inser betydelsen av ett effektivt och pålitligt uppvärmningssystem både i hemmet och på arbetsplatsen. Därför erbjuder vi en omfattande rad tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig bortom enbart installationen av nya luftvärmepumpar. Vi ser till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbunden underhåll och service. Vi förstår att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara förbättrar inomhusklimatet utan också leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan.