Rörmokare Järfälla: VVS-Jour & Avloppsspolning

Rörmokare Järfälla – Din snabba och effektiva lösning på alla VVS-relaterade behov, från installation av luftvärmepumpar till att byta ut toalettstolar. Vi är en VVS-firma som tillhandahåller rörjour under kvällar och helger för att snabbt kunna hantera dina akuta problem.

Vi finns i Järfälla och dess närområden

Barkarby, Kungsängen, Stäket, Skälby, Hässelby

Betala med klarna
Rörmokare Järfälla
byta köksblandare

Byta blandare

Självklart bistår vi med hjälp för alla sorters blandarbyten, inklusive allt från att byta ut köksblandaren till att ersätta handfatsblandaren.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Järfälla står redo att hjälpa dig med att byta toalettstol, vare sig det är en akutsituation eller inte. Tveka inte att kontakta oss för att få snabb assistans!

 

spolbil

Spolbil Järfälla

I Järfälla erbjuder vi avloppsspolning för att effektivt hantera avloppsstopp, där vi använder en spolbil utrustad med hetvatten för att uppnå den bästa möjliga effekten.

Rörmokare bil

Rörjour Järfälla, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma i Järfälla erbjuder en tillgänglig rörjour som är redo att hantera allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Vi förstår att akuta problem inte kan vänta, därför står vårt team av kvalificerade VVS-tekniker till tjänst för att snabbt åtgärda såväl brådskande ärenden som planerade installations- och underhållsuppgifter. Med vår rörjour i Järfälla, som är öppen kvällar och helger året om, erkänner vi att VVS-bekymmer inte anpassar sig efter standardkontorstider. För omedelbar assistans, tveka inte att kontakta oss!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Järfälla

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

 • Akuta VVS-problem: Vår jour är tillgänglig dygnet runt för att snabbt ta itu med akuta problem som läckage, avloppsstopp samt värme- och varmvattenbekymmer.

 • Service och underhåll: För att förebygga framtida problem och förlänga livslängden på dina VVS-installationer erbjuder vi regelbundna servicetjänster och underhåll.

Varför välja oss?

 • Snabb och professionell service: Vårt åtagande är att alltid erbjuda snabb och effektiv service till våra kunder.
 • Högkvalitativt arbete: Vi kompromissar inte med kvaliteten och använder endast material av högsta standard för alla våra arbeten.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser, för att du som kund ska få bästa möjliga värde.

Oavsett dina VVS-behov, är vi här för att erbjuda den hjälp och expertis du förtjänar.

  Byta-kokskran

  Rörmokare Järfälla hjälper dig med följande

  Några av våra rörmokare tjänster

  Installera-varmvattenberedare

  Trasig varmvattenberedare

  Om du står inför problem med en trasig varmvattenberedare i Järfälla, oavsett om det är brådskande eller inte, är vi rätt team att kontakta. Vi är här för att hjälpa dig med snabb och effektiv service.
  Vart finns rörhjälpen

  Rörjour Järfälla

  Rörjour Järfälla står till din tjänst för att lösa alla sorters problem med avlopp eller vatten, och det under kvällar och helger. För snabb assistans, tveka inte att kontakta oss.

  Avloppsrensning

  Spolbil Järfälla

  Spolbil Järfälla erbjuder professionell hjälp med alla typer av avloppsspolningar, från att åtgärda avloppsstopp till att utföra stamspolning.

  Byta-handfatskran

  ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Järfälla

  Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Järfälla!

  ROT-avdraget är en fantastisk möjlighet för dig som bor i Sverige att dra nytta av skattereduktion när du anlitar yrkeskunnig hjälp för renovering, ombyggnad, eller tillbyggnad i din bostad. Detta avdrag gäller också för VVS-arbeten, vilket betyder att när du behöver professionella rörmokartjänster i Järfälla, kan du minska dina kostnader betydligt. Att använda sig av ROT-avdraget kan därför göra det mer ekonomiskt fördelaktigt att genomföra nödvändiga VVS-arbeten i ditt hem, från installation och reparation till underhåll av ditt VVS-system.

  Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

  De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

  • Reparation av läckande rör
  • Installation av kranar och toaletter
  • Byte av varmvattenberedare
  • Badrumsrenoveringar
  • VVS-service

  Rörmokare Järfälla

  Rätt tekniker på rätt plats

  Vi är medvetna om vikten av att matcha rätt expertis med rätt uppgift för att erbjuda den mest effektiva lösningen. Genom att placera rätt person på rätt plats undviker vi onödiga kostnader för dig. Till exempel, vid ett avloppsstopp i Järfälla, väljer vi att sätta in en spolbil direkt. Denna metod är inte bara snabbare utan också mer kostnadseffektiv än att först skicka en traditionell rörmokare. Vår strategi säkerställer att ditt problem hanteras snabbt och effektivt, med den bästa möjliga lösningen.
  installation luftvärmepump

  Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

  Rörhjälpen står som din tillförlitliga partner för alla behov av installation och underhåll av luftvärmepumpar. Vi förstår betydelsen av ett effektivt och väl fungerande värmesystem för ditt hem eller din arbetsplats och erbjuder därför ett brett utbud av tjänster anpassade för luftvärmepumpar. Detta inkluderar allt från professionell installation till regelbundet underhåll.

  Vår expertis täcker inte bara installationen av nya luftvärmepumpar utan sträcker sig även till att säkerställa att din befintliga utrustning presterar på bästa möjliga sätt genom kontinuerlig service och underhåll. Vi är medvetna om att en korrekt installerad och underhållen luftvärmepump inte endast kan förhöja komforten i ditt inomhusklimat utan även bidra till lägre energiförbrukning och minskad miljöpåverkan.