Rörmokare Kungsholmen: VVS & Spolning av avlopp

Rörmokare Kungsholmen, Vi står redo att leverera snabb och smidig service för alla dina VVS-behov. Oavsett om det handlar om installation av luftvärmepumpar eller byte av toalettstolar. Vår VVS-firma har även en rörjour tillgänglig under kvällar och helger.

Vi finns på Kungsholmen och dess närområden

Södermalm, Norrmalm, Alvik

Betala med klarna
Rörmokare Kungsholmen
byta köksblandare

Byta blandare

Vi finns här för att hjälpa dig med alla typer av blandarbyten, oavsett om det är köksblandare eller handfatsblandare som behöver bytas ut.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du hjälp med att byta toalettstol? Rörmokare Kungsholmen finns här för dig, redo att bistå med snabb och professionell service.

 

spolbil

Spolbil Kungsholmen

Om du står inför ett avloppsstopp på Kungsholmen, oroa dig inte. Vi på Rörmokare Kungsholmen erbjuder avloppsspoltjänster med vår spolbil utrustad med hetvatten för att säkerställa bästa möjliga effekt.

Rörmokare bil

Rörjour Kungsholmen, ring oss vid akuta avloppsproblem

Behöver du hjälp med VVS-problem i Kungsholmen? Vår VVS-firma med rörjour finns här för att bistå dig. Vår rörjour kan hjälpa dig med allt från enkla läckande kranar till mer komplexa problem som trasiga varmvattenberedare. Vi är tillgängliga på kvällar och helger året runt, redo att ge dig professionell och pålitlig service när du behöver det som mest. Kontakta oss för snabb och effektiv hjälp med dina VVS-frågor!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Kungsholmen

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Kungsholmen hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Om du har en trasig varmvattenberedare på Kungsholmen som behöver bytas ut, är det oss du ska vända dig till. Vi erbjuder snabb och professionell service för att ersätta din varmvattenberedare, oavsett om det är en akut situation eller inte.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Kungsholmen

Rörjour Kungsholmen hjälper dig med alla typer av avlopp eller vatten problem på kvällar och helger. Kontakta rörjour Kungsholmen för snabb hjälp.

Avloppsrensning

Spolbil Kungsholmen

Behöver du hjälp med avloppsspolning på Kungsholmen? Vår spolbil är utrustad för att ta itu med alla typer av avloppsrelaterade problem, från vanliga avloppsstopp till mer omfattande stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Kungsholmen

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Kungsholmen!

ROT-avdraget ger dig möjlighet att dra av en del av kostnaden när du anlitar en kvalificerad person för renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsprojekt i ditt hem, inklusive VVS-arbeten. Detta kan vara till stor fördel när du behöver anlita en rörmokare i Kungsholmen för att utföra olika VVS-uppgifter. Med ROT-avdraget kan du spara betydande summor pengar samtidigt som du får professionell hjälp med dina projekt.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Kungsholmen

Rätt tekniker på rätt plats

Att matcha rätt kompetens med rätt uppgift är avgörande för effektivitet och kostnadsbesparingar. Vid avloppsproblem kan en specialiserad spolbil ofta lösa stoppet snabbare och effektivare än en vanlig rörmokare. Detta innebär inte bara snabbare åtgärd utan kan också leda till minskade kostnader för dig som kund.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är det självklara valet när det gäller installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår hur viktig ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem är för både hem och arbetsplatser. Därför erbjuder vi omfattande tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig inte bara till installation av nya luftvärmepumpar, utan vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbundet underhåll och service. Vi vet att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara förbättrar inomhusklimatet utan också leder till lägre energikostnader och minskad miljöpåverkan. Med vårt team av erfarna tekniker kan du vara trygg med att din luftvärmepump håller högsta standard och prestanda.