Rörmokare Östermalm: Löser Dina VVS-Behov

Rörmokare Östermalm, Vi tillhandahåller effektiv och smidig service för alla dina VVS-behov, från att installera luftvärmepumpar till att byta toalettstolar. Som en VVS-firma med rörjour tillgänglig på kvällar och helger kan vi snabbt hantera akuta problem.

Vi finns på Östermalm och dess närområden

Norrmalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm

Betala med klarna
Rörmokare Östermalm
byta köksblandare

Byta blandare

Naturligtvis står vi redo att assistera dig med alla slags byte av blandare, vare sig det gäller köksblandare eller handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Östermalm är här för att byta toalettstol, oavsett om det är en akut situation eller inte. Tveka inte att kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp!

 

spolbil

Spolbil Östermalm

Vi tillhandahåller effektiv avloppsspolning på Östermalm för att hantera avloppsstopp. Vår spolbil använder hetvatten för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Rörmokare bil

Rörjour Östermalm, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma med rörjour på Östermalm är här för att hjälpa dig med alla dina VVS-problem. Oavsett om det är en läckande kran eller en trasig varmvattenberedare, så finns vårt erfarna team av VVS-tekniker redo att erbjuda professionell service. Vi är tillgängliga på helger och kvällar året runt för att snabbt lösa dina akuta problem. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov på Östermalm

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Östermalm hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver du byta din varmvattenberedare på Östermalm? Oavsett om det är en akut situation eller inte, kan du lita på oss för att ta hand om det åt dig.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Östermalm

Om du har problem med avlopp eller vatten på kvällar eller helger kan du lita på vår rörjour på Östermalm för snabb hjälp. Vi är här för att lösa alla typer av problem och säkerställa att ditt system fungerar smidigt igen.

Avloppsrensning

Spolbil Östermalm

Behöver du hjälp med avloppsspolning på Östermalm? Vår spolbil är utrustad för att hantera allt från vanliga avloppsstopp till mer omfattande stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten på Östermalm

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Östermalm!

ROT-avdraget är verkligen en förmånlig möjlighet för dig som behöver VVS-tjänster i Östermalm. Genom att utnyttja detta avdrag kan du spara en betydande summa pengar när du anlitar en kvalificerad rörmokare för renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsarbeten i ditt hem. Ta del av fördelarna med ROT-avdraget och kontakta oss för att få professionell och pålitlig hjälp med dina VVS-behov i Östermalm.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Östermalm

Rätt tekniker på rätt plats

Att ha rätt person för rätt uppgift är avgörande för att maximera effektiviteten och minimera kostnaderna. Om ditt avlopp är igentäppt kan det vara mer fördelaktigt att skicka en specialiserad spolbil för att snabbt och effektivt lösa problemet, vilket kan vara mer kostnadseffektivt än att använda en vanlig rörmokare.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är det självklara valet när det handlar om installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår hur viktigt det är med ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem, både hemma och på arbetsplatsen. Därför erbjuder vi omfattande tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig inte bara till att installera nya luftvärmepumpar; vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbunden underhåll och service. Vi förstår att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara kan förbättra inomhusklimatet utan också bidra till lägre energikostnader och en minskad miljöpåverkan. Med Rörhjälpen kan du känna dig trygg och säker med ditt uppvärmningssystem.