Rörmokare Solna: Snabb & Pålitlig VVS

Rörmokare Solna, Vi levererar snabb och smidig service för alla dina VVS-behov, inklusive installation av luftvärmepumpar och byte av toalettstolar. Vår VVS-firma har rörjour tillgänglig på kvällar och helger för att hantera akuta problem med avlopp eller vatten.

Vi finns i Solna och dess närområden

Täby, Stocksund, Danderyd, Sundbyberg

Betala med klarna
Rörmokare Solna
byta köksblandare

Byta blandare

Vi finns här för att hjälpa dig med alla typer av blandarbyten, vare sig det gäller köksblandare eller handfatsblandare. 

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du byta toalettstol i Solna? Oavsett om det är akut eller inte, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för snabb och pålitlig service!

 

spolbil

Spolbil Solna

Vid avloppsstopp i Solna erbjuder vi avloppsspolning med vår spolbil, utrustad med hetvatten för optimal effektivitet.

Rörmokare bil

Rörjour Solna, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma i Solna erbjuder rörjour för allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Vi är redo att snabbt åtgärda både akuta problem och utföra planerade installations- och underhållsarbeten. Med erfarna VVS-tekniker tillgängliga även på helger och kvällar, förstår vi att VVS-utmaningar kan uppstå när som helst. Kontakta oss för professionell och snabb hjälp!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Solna

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Solna hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver din varmvattenberedare bytas ut i Solna? Oavsett om det är brådskande eller inte, är det oss du bör kontakta för pålitlig och snabb hjälp.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Solna

Har du problem med avlopp eller vatten i Solna? Vår rörjour finns tillgänglig under kvällar och helger för att snabbt lösa dina problem. Kontakta rörjour Solna för snabb och effektiv hjälp

Avloppsrensning

Spolbil Solna

Behöver du avloppsspolning i Solna? Vår spolbil är utrustad för att hantera allt från avloppsstopp till stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Solna

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Solna!

ROT-avdraget kan vara till stor fördel när du behöver anlita en rörmokare i Solna för renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsarbete i din bostad. Det är en skattereduktion som kan spara dig en betydande summa pengar. Kontakta oss för att dra nytta av detta och få professionell hjälp med dina VVS-arbeten.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Solna

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår vikten av att ha rätt expertis för varje uppgift. När det gäller avloppsproblem, som till exempel igentäppta avlopp, kan det vara mer effektivt att använda en specialiserad spolbil för snabbare resultat. På det sättet kan vi optimera kostnaderna och ge dig bästa möjliga service.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är din pålitliga partner när det gäller installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår vikten av att ha ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför erbjuder vi omfattande tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig inte bara till installation av nya luftvärmepumpar. Vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbunden underhåll och service. Vi vet att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara kan förbättra inomhusklimatet utan också bidra till lägre energikostnader och en minskad miljöpåverkan