Rörmokare Upplands Väsby – VVS & Rörjour

Rörmokare Upplands Väsby, Vi tillhandahåller en snabb och effektiv VVS-service som omfattar allt från installation av luftvärmepumpar till utbyte av toalettstolar. Vår VVS-firma erbjuder rörjour tillgänglig under kvällar och helger.

Vi finns i Upplands Väsby och dess närområden

Sollentuna, Rosersberg, Stäket, Vallentuna, Märsta

Betala med klarna
Rörmokare Upplands Väsby
byta köksblandare

Byta blandare

Självklart står vi till tjänst med assistans för alla typer av blandarbyten, från köksblandare till handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Upplands Väsby är här för att hjälpa dig med att byta toalettstol, vare sig det är en akut situation eller inte. Tveka inte att kontakta oss för omedelbar assistans!

 

spolbil

Spolbil Upplands Väsby

I Upplands Väsby tillhandahåller vi tjänster för att lösa upp stopp i avlopp med hjälp av en spolbil, optimerad för att ge maximal effektivitet.

Rörmokare bil

Rörjour Upplands Väsby, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-verksamhet i Upplands Väsby tillgodoser alla dina behov med en rörjour redo att ta sig an allt från droppande kranar till defekta varmvattenberedare. Vi hanterar både brådskande situationer och mer planerade uppgifter inom installation och underhåll, med ett lag av skickliga VVS-experter. Vår jour är tillgänglig även under kvällar och helger året runt, med full förståelse för att VVS-utmaningar kan uppstå när som helst. För professionell och effektiv service, är det bara att kontakta oss.

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Upplands Väsby

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Upplands Väsby hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Om din varmvattenberedare behöver bytas ut i Upplands Väsby, oavsett situationens akuthet, står vi redo att hjälpa till. Kontakta oss för att få den assistans du behöver.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Upplands Väsby

För alla dina avlopps- och vattenrelaterade problem i Upplands Väsby, även under kvällar och helger, är vår rörjour här för dig. För omedelbar assistans, tveka inte att kontakta oss.

Avloppsrensning

Spolbil Upplands Väsby

Vår spolbil i Upplands Väsby står redo att assistera med alla former av avloppsspolning, inklusive hantering av avloppsstopp och genomförande av stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Upplands Väsby

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Upplands Väsby!

När du tar hjälp av en yrkesperson för renoveringar, ombyggnader, eller tillägg i din bostad kan du utnyttja ROT-avdraget, en skatterabatt som även omfattar VVS-tjänster. Det betyder att du kan göra betydande besparingar när du behöver de tjänster som erbjuds av en rörmokare i Upplands Väsby.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Upplands Väsby

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår vikten av att matcha rätt expertis med varje unikt problem, vilket leder till kostnadseffektiva lösningar för dig. Att sända en spolbil för att hantera ett igensatt avlopp i Upplands Väsby är ett exempel på hur vi optimerar vårt arbete för snabbhet och effektivitet, undvikande av onödiga utgifter som en traditionell rörmokarinsats kanske skulle medföra.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen står som din pålitliga partner för både installation och underhåll av luftvärmepumpar. Vi erkänner hur avgörande ett effektivt uppvärmningssystem är för komforten i ditt hem eller din arbetsplats. Därför tillhandahåller vi en bred palett av tjänster för luftvärmepumpar, från noggrann installation till pålitlig och regelbunden service.

Vår kompetens sträcker sig över mer än bara nyinstallationer. Vi engagerar oss i att säkerställa att din nuvarande utrustning levererar optimal prestanda genom kontinuerligt underhåll och serviceinsatser. En korrekt installerad och regelbundet underhållen luftvärmepump förbättrar inte bara ditt inomhusklimat, utan bidrar även till sänkta energikostnader och en reducerad påverkan på miljön.