Rörmokare Vällingby: Snabb VVS-hjälp

Rörmokare Vällingby, Vår VVS-firma erbjuder en snabb och smidig service som täcker alla dina behov inom VVS. Oavsett om du behöver hjälp med installation av en luftvärmepump eller byte av en toalettstol, så finns vi här för att hjälpa dig.

Vi finns i Vällingby och dess närområden

Blackeberg, Spånga, Åkeshov, Hässelby, Sundbyberg

Betala med klarna
Rörmokare Vällingby
byta köksblandare

Byta blandare

Vi är experter på att hantera alla typer av blandarbyten, oavsett om det handlar om att byta köksblandare eller handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du hjälp med att byta toalettstol i Vällingby? Oavsett om det är en akut situation eller inte, är vi här för att hjälpa dig.

 

spolbil

Spolbil Vällingby

Vår spolbil i Vällingby är redo att hjälpa dig med avloppsstopp. Vi använder hetvatten för att säkerställa bästa effekt och snabb lösning på ditt problem.

Rörmokare bil

Rörjour Vällingby, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma i Vällingby erbjuder en pålitlig rörjour som är redo att hjälpa dig med allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Oavsett om det handlar om akuta problem som kräver snabb åtgärd eller mer planerade installations- och underhållsarbeten, så står vårt erfarna team av VVS-tekniker redo att erbjuda professionell service. Vi förstår att VVS-utmaningar inte tar hänsyn till vanliga kontorstider, därför har vår rörjour öppet på helger och kvällar alla dagar på året. Tveka inte att kontakta oss för snabb och effektiv hjälp!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Vällingby

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Vällingby hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver du byta ut din trasiga varmvattenberedare i Vällingby? Oavsett om det är brådskande eller inte så är det oss du ska vända dig till för pålitlig service och snabb hjälp.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Vällingby

Behöver du akut hjälp med avlopp eller vattenproblem i Vällingby, även under kvällar och helger? Kontakta vår rörjour i Vällingby för snabb och pålitlig assistans.

Avloppsrensning

Spolbil Vällingby

Behöver du hjälp med avloppsstopp eller stamspolning i Vällingby? Vår spolbil är utrustad för att hantera alla typer av avloppsproblem.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Vällingby

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Vällingby!

Vid renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsarbete i din bostad kan du dra nytta av ROT-avdraget, vilket inkluderar VVS-arbeten. Det betyder att du kan spara pengar när du anlitar en kvalificerad rörmokare i Vällingby.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Vällingby

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår att varje situation kräver olika expertis. Därför ser vi till att matcha rätt kompetens med rätt problem, vilket minskar onödiga kostnader för dig som kund. Till exempel, om du står inför ett igentäppt avlopp, kan det vara effektivare att skicka en spolbil för att snabbt lösa problemet jämfört med en vanlig rörmokare i Vällingby.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är din pålitliga partner när det handlar om installation och underhåll av luftvärmepumpar. Vi förstår vikten av att ha ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig bortom bara installation av nya luftvärmepumpar. Vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbunden underhåll och service. Vi är medvetna om att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara kan förbättra inomhusklimatet utan också bidra till lägre energikostnader och en minskad miljöpåverkan. Med våra tjänster kan du vara säker på att ditt uppvärmningssystem är i trygga händer.