Rörmokare Västerås – VVS & Rörjour

Rörmokare Västerås, Vår tjänst är snabb och problemfri, omfattar allt inom VVS, från montering av luftvärmepumpar till att byta ut din gamla toalettstol. Vi är en VVS-firma som även erbjuder rörjour under kvällar och helger för att snabbt kunna hjälp dig med dina problem.

Vi finns i Västerås och dess närområden

Enköping, Grillby, Köping

Betala med klarna
Rörmokare Västerås
byta köksblandare

Byta blandare

Naturligtvis står vi redo att assistera med alla sorters blandarbyten, oavsett om det gäller att byta ut din köksblandare eller handfatsblandare.
Byta toalettstol

Byta toalettstol

Rörmokare Västerås är här för att hjälpa dig med byte av toalettstol, vare sig det är en akutsituation eller inte. Tveka inte att kontakta oss för omedelbar assistans!

 

spolbil

Spolbil Västerås

I Västerås erbjuder vi avloppsspolning för att hantera avloppsstopp, där vi använder en spolbil utrustad med hetvatten för att uppnå den bästa effekten.
Rörmokare bil

Rörjour Västerås, kontakta oss för snabb hjälp

Vår VVS-firma i Västerås tillhandahåller en jourtjänst som är tillgänglig för allt från att åtgärda läckande kranar till att reparera trasiga varmvattenberedare. Oavsett om du står inför ett brådskande problem som kräver omgående åtgärd eller om du behöver hjälp med planerade installationer och underhåll, är vårt team av kunniga VVS-tekniker här för att ge dig professionell service. Vår rörjour i Västerås är självklart öppen kvällar och helger, året runt, eftersom vi förstår att problem med VVS inte väntar på bekväma tider. Tveka inte att kontakta oss för snabb assistans!

Rörhjälpen: Din pålitliga VVS-firma i Västerås.

På Rörhjälpen har vi ett team av skickliga rörmokare som prioriterar dina behov högst. Vi är här för att erbjuda dig omfattande VVS-tjänster anpassade efter dina specifika önskemål och krav.

Våra Erbjudanden:

 • Akuta VVS-tjänster: Vår rörjour är tillgänglig 24/7 för att snabbt adressera och lösa alla akuta problem såsom läckor, avloppsstop och svårigheter med uppvärmning eller varmvatten.
 • Renovering och Nyinstallation: Vi står redo att assistera dig genom allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toalettstolar och varmvattenberedare.
 • Regelbunden Service och Underhåll: För att förebygga framtida problem och förlänga livslängden på dina VVS-installationer, erbjuder vi regelbundet underhåll och service.

Varför Välja Rörmokare Västerås?

 • Snabb och professionell service: Vårt mål är att alltid tillhandahålla snabb och effektiv service till våra kunder.
 • Högkvalitativt utförande: Vi använder endast material av högsta kvalitet för alla våra arbeten.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi strävar efter att erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser för att du ska få mest värde för dina pengar.
  Byta-kokskran

  Rörmokare Västerås hjälper dig med följande

  Några av våra rörmokare tjänster

  Installera-varmvattenberedare

  Trasig varmvattenberedare

  Behöver du byta ut en trasig varmvattenberedare i Västerås? Vare sig det är en brådskande situation eller inte, står vi redo att hjälpa dig.

  Vart finns rörhjälpen

  Rörjour Västerås

  Rörjour Västerås är tillgänglig för att assistera dig med alla slags problem relaterade till avlopp eller vatten, även fast det är kväll eller helg..

  Avloppsrensning

  Spolbil Västerås

  Spolbil Västerås är din tillförlitliga partner för alla typer av avloppsspolningar, från att hantera avloppsstopp till att utföra omfattande stamspolning.

  Byta-handfatskran

  ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Västerås

  Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Västerås!

  ROT-avdraget ger dig möjligheten att minska skatten när du anlitar en yrkeskunnig person för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad i din bostad, och det omfattar även VVS-arbeten. Det betyder att när du behöver professionell hjälp från en rörmokare i Västerås för dessa typer av arbeten, kan du dra nytta av ekonomiska besparingar.

  • Reparation av läckage i rör
  • Installation av nya kranar och toalettstolar
  • Utbyte av din varmvattenberedare
  • Genomförande av badrumsrenoveringar
  • Regelbunden VVS-service
  • Spolning av avlopp

  Detta avdrag gör det mer tillgängligt och överkomligt att upprätthålla och förbättra din bostads VVS-system, samtidigt som du säkerställer arbete av hög kvalitet utfört av erfarna rörmokare.

   Rörmokare Västerås

   Rätt tekniker på rätt plats

   Vi förstår vikten av specialisering och anpassning i vårt arbete, vilket innebär att vi alltid strävar efter att matcha rätt expertis med specifika uppdrag. Denna strategi är inte bara effektiv, utan den sparar dig också för onödiga kostnader. Till exempel, när du står inför ett igentäppt avlopp, väljer vi att sända en spolbil snarare än en traditionell rörmokare. Detta val gör att vi kan adressera och åtgärda problemet snabbare och mer effektivt än en vanlig rörmokare i Västerås skulle kunna, vilket sparar både tid och pengar.
   installation luftvärmepump

   Rörmokare Västerås utför även installation samt service av luftvärmepump

   Rörhjälpen är det självklara valet för dig som behöver hjälp med luftvärmepumpar, oavsett om det handlar om installation eller underhåll. Vi förstår hur avgörande ett effektivt och väl fungerande värmesystem är för både ditt hem och din arbetsplats. Därför erbjuder vi en bred palett av tjänster för luftvärmepumpar, som täcker allt från professionell installation till noggrann och regelbunden service.

   Vår kompetens sträcker sig bortom enbart installation av nya luftvärmepumpar. Vi engagerar oss även i att säkerställa att din nuvarande utrustning presterar på topp genom regelbundet underhåll och service. En korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump kan inte bara höja komforten i dina utrymmen utan också leda till betydande besparingar på energikostnader och bidra till en hållbarare miljö.