Rörmokare Danderyd: Snabb hjälp med VVS-arbeten

Rörmokare Danderyd, Vi levererar snabb och smidig service för alla dina VVS-behov, från installation av luftvärmepumpar till byte av toalettstolar. Vi erbjuder även rörjour på kvällar och helger som står redo att ta hand om akuta problem.

Vi finns i Danderyd och dess närområden

Täby, Solna, Lidingö, Sollentuna, Vaxholm

Betala med klarna
Rörmokare Danderyd
byta köksblandare

Byta blandare

Naturligtvis kan vi hjälpa dig med alla typer av blandarbyten, vare sig det är en köksblandare eller en handfatsblandare som behöver bytas ut.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du hjälp med att byta toalettstol i Danderyd? Oavsett om det är akut eller inte, är vi här för att hjälpa dig. 

 

spolbil

Spolbil Danderyd

Behöver du hjälp med avloppsstopp i Danderyd? Vi erbjuder spolning av avlopp med vår spolbil som använder hetvatten för bästa effekt.

Rörmokare bil

Rörjour Danderyd, ring oss vid akuta avloppsproblem

Om du behöver hjälp med VVS-problem i Danderyd, är vår rörjour här för att bistå. Vi löser allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare, oavsett om det är akut eller planerat. Vårt erfarna team av VVS-tekniker erbjuder professionell service och vi är tillgängliga på helger och kvällar, året runt. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Danderyd

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Danderyd hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver du byta din varmvattenberedare i Danderyd? Oavsett om det är en akut situation eller inte, är vi här för att hjälpa dig.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Danderyd

Behöver du hjälp med avlopp eller vattenproblem i Danderyd på kvällar eller helger? Kontakta vår rörjour i Danderyd för snabb och pålitlig hjälp.

Avloppsrensning

Spolbil Danderyd

Om du behöver avloppsspolning i Danderyd, tveka inte att kontakta vår spolbilstjänst. Vi hanterar allt från avloppsstopp till stamspolningar.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Danderyd

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Danderyd!

ROT-avdraget är en förmånlig skattereduktion som du kan dra nytta av när du anlitar en kvalificerad hantverkare för renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsprojekt i ditt hem, inklusive VVS-arbeten. Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du spara betydande summor när du behöver anlita en rörmokare i Danderyd för olika projekt. Det är ett bra sätt att minska dina kostnader samtidigt som du får professionell hjälp med dina VVS-behov.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Danderyd

Rätt tekniker på rätt plats

Vi förstår vikten av att ha rätt kompetens för varje uppgift för att effektivt lösa problem och undvika onödiga kostnader för våra kunder. Om ditt avlopp är igentäppt är det ofta mer effektivt att skicka en spolbil, som är utrustad med specialverktyg och högtrycksvatten, för att snabbt och effektivt åtgärda stoppet.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är det självklara valet när det handlar om installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår hur viktigt det är med ett pålitligt och effektivt uppvärmningssystem i både hemmet och på arbetsplatsen. Därför erbjuder vi en omfattande rad av tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig inte bara till att installera nya luftvärmepumpar. Vi ser även till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbundet underhåll och service. Vi förstår att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara kan förbättra inomhusklimatet utan också leda till lägre energikostnader och en minskad miljöpåverkan. Med Rörhjälpen kan du vara säker på att din luftvärmepump hanteras av kunniga experter som strävar efter att uppfylla dina behov och önskemål på bästa möjliga sätt.