Rörmokare Södermalm: Badrum & VVS

Rörmokare Södermalm, Behöver du snabb och pålitlig VVS-service? Vi har dig täckt! Från installation av luftvärmepumpar till byte av toalettstolar, vi tar hand om allt. Dessutom erbjuder vi rörjour på kvällar och helger för akuta avlopps- eller vattenproblem.

Vi finns i Södermalm och dess närområden

Gullmarsplan, Norrmalm, Sickla, Kungsholmen

Betala med klarna
Rörmokare Södermalm
byta köksblandare

Byta blandare

Vi är experter på blandarbyten! Oavsett om det handlar om köksblandare eller handfatsblandare, så hjälper vi dig att få det gjort smidigt och professionellt.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du byta toalettstol på Södermalm? Vi är här för att hjälpa dig, oavsett om det är akut eller inte. Kontakta oss för snabb och professionell service!

 

spolbil

Spolbil Södermalm

Har du problem med avloppsstopp på Södermalm? Vi erbjuder effektiv spolning av avlopp med vår spolbil som använder hetvatten för bästa resultat.

Rörmokare bil

Rörjour Södermalm, ring oss vid akuta avloppsproblem

Behöver du hjälp med VVS-problem på Södermalm? Vår erfarna rörjour är här för att assistera dig med allt från läckande kranar till trasiga varmvattenberedare. Vi erbjuder professionell service dygnet runt, året om, för både akuta problem och planerade arbeten. Kontakta oss för snabb och pålitlig hjälp!

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Södermalm

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Södermalm hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Om din varmvattenberedare är trasig och behöver bytas ut på Södermalm, är vi här för att hjälpa till. Kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa ditt problem så snabbt och effektivt som möjligt.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Södermalm

Om du har några problem med avlopp eller vatten på kvällar eller helger i Södermalm, tveka inte att kontakta oss på Rörjour Södermalm.

Avloppsrensning

Spolbil Södermalm

Om du står inför problem som avloppsstopp eller behöver stamspolning på Södermalm, är vår spolbil redo att hjälpa till.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Södermalm

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Södermalm!

Att dra nytta av ROT-avdraget är ett klokt drag när du anlitar en erfaren rörmokare för projekt i din bostad på Södermalm. Detta avdrag kan hjälpa dig spara pengar på renoverings-, ombyggnads- eller tillbyggnadsarbeten, inklusive VVS-arbeten. Så nästa gång du behöver hjälp med VVS-problem, tveka inte att dra fördel av ROT-avdraget och kontakta en pålitlig rörmokare.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Södermalm

Rätt tekniker på rätt plats

Att matcha rätt kompetens med rätt uppgift är verkligen nyckeln till effektivitet och kostnadsbesparingar. När det gäller igentäppta avlopp kan en spolbil vara det bästa alternativet för att snabbt lösa problemet. Deras specialutrustning och expertis kan ofta hantera stoppet mer effektivt än en traditionell rörmokare.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är det pålitliga valet när det gäller installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår hur viktigt det är med ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför erbjuder vi omfattande tjänster för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden service.

Vår expertis sträcker sig inte bara till installationen av nya luftvärmepumpar; vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbunden underhåll och service. Vi förstår att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara kan förbättra inomhusklimatet utan också bidra till lägre energikostnader och mindre miljöpåverkan.