Rörmokare Hässelby: VVS Installation & Reparation

Rörmokare Hässelby, Vår VVS-firma i Hässelby är stolta över att erbjuda snabb och smidig service för alla dina VVS-behov. Vi tar hand om allt från installation av luftvärmepumpar till byte av toalettstolar.

Vi finns i Hässelby och dess närområden

Vällingby, Spånga, Skälby, Solna, Sundbyberg

Betala med klarna
Rörmokare Hässelby
byta köksblandare

Byta blandare

Vi är experter på alla typer av blandarbyten i Hässelby och kan hjälpa dig oavsett om det gäller att byta köksblandare eller handfatsblandare.

Byta toalettstol

Byta toalettstol

Behöver du byta toalettstol i Hässelby? Oroa dig inte, oavsett om det är en akut situation eller inte, är vi här för att hjälpa dig.

 

spolbil

Spolbil Hässelby

Vid avloppsstopp i Hässelby erbjuder vi effektiv spolning av avlopp med vår specialutrustade spolbil som använder hetvatten för att uppnå bästa möjliga effekt.

Rörmokare bil

Rörjour Hässelby, ring oss vid akuta avloppsproblem

Vår VVS-firma i Hässelby erbjuder professionell service med rörjour dygnet runt, alla dagar på året. Oavsett om det handlar om läckande kranar, trasiga varmvattenberedare eller andra VVS-problem så finns vår erfarna rörjour redo att hjälpa till. Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig service för att lösa dina problem effektivt. Kontakta oss för att få den hjälp du behöver när du behöver det som mest.

Rörhjälpen: Din trygga partner för alla VVS-behov i Hässelby

Rörhjälpen har ett team av erfarna rörmokare som alltid sätter kundens behov i fokus.

Våra tjänster:

 • Akuta VVS-problem: Vi har jour dygnet runt för att kunna lösa akuta problem som läckage, stopp i avlopp och problem med värme och varmvatten.
 • Renovering och installation: Vi hjälper dig med allt från badrumsrenoveringar till installation av nya kranar, toaletter och varmvattenberedare.
 • Service och underhåll: Vi erbjuder regelbunden service och underhåll av VVS-system för att förhindra problem och förlänga livslängden på dina installationer.

Varför välja Rörhjälpen?

 • Snabb och professionell service: Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv hjälp.
 • Högkvalitativt arbete: Vi använder oss av enbart material av högsta kvalitet.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på våra tjänster.
Byta-kokskran

Rörmokare Hässelby hjälper dig med följande

Några av våra rörmokare tjänster

Installera-varmvattenberedare

Trasig varmvattenberedare

Behöver du byta din varmvattenberedare i Hässelby? Oavsett om det är en akut situation eller inte, är vår VVS-firma här för att hjälpa dig.

Vart finns rörhjälpen

Rörjour Hässelby

Behöver du hjälp med avlopps- eller vattenproblem i Hässelby på kvällar eller helger? Vår rörjour står till ditt förfogande för snabb och effektiv hjälp.

Avloppsrensning

Spolbil Hässelby

Behöver du hjälp med avloppsspolning i Hässelby? Vår spolbil är utrustad för att hantera allt från avloppsstopp till stamspolning.

Byta-handfatskran

ROT-avdrag vid VVS-arbeten i Hässelby

Få tillbaka 30% av arbetskostnaden när du anlitar rörmokare Hässelby!

ROT-avdraget är verkligen ett fantastiskt sätt att spara pengar när du behöver utföra VVS-arbeten i din bostad. Genom att dra av en del av kostnaden för renoveringar och installationer kan du minska dina utgifter avsevärt. Om du behöver anlita en rörmokare i Hässelby för att utföra arbeten i ditt hem, kan ROT-avdraget hjälpa till att göra det mer överkomligt.

Vilka VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag?

De flesta typer av VVS-arbeten ger rätt till ROT-avdrag, till exempel:

 • Reparation av läckande rör
 • Installation av kranar och toaletter
 • Byte av varmvattenberedare
 • Badrumsrenoveringar
 • VVS-service

Rörmokare Hässelby

Rätt tekniker på rätt plats

Att ha rätt expert för rätt jobb är verkligen nyckeln till effektiva och kostnadseffektiva lösningar. När det gäller avloppsstopp kan en spolbil vara den bästa lösningen eftersom den är specialiserad på att snabbt och effektivt rensa avlopp. Genom att skicka en spolbil istället för en vanlig rörmokare kan du spara tid och undvika onödiga kostnader.
installation luftvärmepump

Vi utför såklart även installation samt service av luftvärmepump

Rörhjälpen är det självklara valet när det handlar om installation och service av luftvärmepumpar. Vi förstår vikten av att ha ett effektivt och väl fungerande uppvärmningssystem i ditt hem eller på din arbetsplats. Därför erbjuder vi en omfattande service för luftvärmepumpar, inklusive professionell installation och regelbunden underhållsservice.

Vår expertis sträcker sig inte bara till installation av nya luftvärmepumpar, utan vi ser också till att din befintliga utrustning fungerar optimalt genom regelbunden underhållsservice. Vi förstår att en korrekt installerad och väl underhållen luftvärmepump inte bara förbättrar inomhusklimatet utan också kan bidra till lägre energikostnader och en minskad miljöpåverkan.